ДР НЕСТОРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА: Друштвене мреже брује о његовом леку за рак (ВИДЕО)

Novosti online

21. 09. 2020. у 10:33

ДР НЕСТОРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА: Друштвене мреже брује о његовом леку за рак (ВИДЕО)

Танјуг

СРПСКИ лекар Бранимир Несторовић и његове речи поново су постале тема број један на друштвеним мрежама, а овога пута у фокусу је његов “лек” против рака.

На друштвеним мрежама почео је да се масовно дели његов видео са гостовања на телевизији Б92 када је у емисији Фокус причао о свему, а највише о леку против карцинома.

- Звучи мало расистички та теорија, али је апсолутно доказана та чињеница да што су наши преци, деде и бабе, били полугладни и што су тешко живели, одговорни су за то што смо ми данас отпорнији на гомилу разноразних болести - рекао је српски пулмолог Бранимир Несторовић.

Несторовић је затим говорио о леку за најтежу болест.

– Сода бикарбона је лек за рак, лек за разноразне ствари – рекао је Несторовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Ja sam

21.09.2020. 12:54

Већ су многи пре њега то говорили. Када данас упиташ неког лекара о томе, добијеш одговор: ,,Није довољно истражено, па не може са сигурношћу да се тврди, блабла..." А зашто се не истражи? Па зато што је уносније да се направи ,,лек" који оболелог кошта 2 милиона долара. У модерној цивилизацији та цена мање шокира од оваквих тврдњи.

Itekako

22.09.2020. 00:42

Bravo doktore...mediji ne trebaju pisati ono za sta nisu strucni...vi ste lekar koji je spreman sa dvima podeliti kako se jednostavno mozemo leciti...i to bez kemoterapija koje najcesce doprinesu brzem umiranju pacijenta...