РАДОВИ НА ПУТЕВИМА: НА ауто-путу од петље Мали Пожаревац до петље Умчари затворена коловозна трака

Танјуг

12. 09. 2020. у 20:45

РАДОВИ НА ПУТЕВИМА: НА ауто-путу од петље Мали Пожаревац  до петље Умчари затворена коловозна трака

Никола Фифић

ЈП "ПУТЕВИ Србије" саопштили су вечерас да ће се од 14. септембра до 14. октобра изводити радови на санацији коловоза на делу државног пута 1.А реда број 1, на деоници петља ,,Мали Пожаревац“ - петља "Умчари".

У зони радова, коловозна трака смера Ниш - Београд биће затворена за саобраћај, док ће се саобраћај одвијати претицајном траком супротног смера (Београд-Ниш).

Смер Београд - Ниш: за саобраћај ће бити затворена претицајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном и зауставном траком.

Од 14. септембра до 15. септембра биће преусмерен саобраћај због радова на санацији деформисаних ивичњака, на делу државног пута 1.А реда број 1, деоница петља ,,Врчин“ - петља "Мали Пожаревац“, у оквиру радова на рехабилитацији коловоза.

Саобраћај у смеру Ниш - Београд ће се одвијати претицајном и возном саобраћајном траком, а за саобраћај ће бити затворена трака за спора возила.

"Путеви Србије“ наводе и да ће од 15. септембра до 31. октобра бити обустављен саобраћај на државном путу 1.Б реда број 39, деоница Садиков Бунар - Блато, због радова на појачаном одржавању.

Комплетан саобраћај ће бити преусмерен на државни пут 1.Б реда број 428, Садиков Бунар - Бела Паланка и даље на држани пут 2. А број 223, Бела Паланка - Доњи Стрижевац.

Од 14. септембра до 16. септембра , у периоду од 07.00 до 17.00 часова, изводиће се радови на редовном одржавању државног пута 1.Б реда број 18, на деоници Зрењанин - Сутјеска.

Саобраћај ће бити регулисан наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)