ИСПОВЕСТ ОЦА МИСИЦЕ ВАЛЕНТИНЕ: Полудео сам кад сам видео шта је урадила - ми смо једна нормална српска породица, ја сам био у рату!

Новости онлајн

27. 10. 2021. у 22:02

НАКОН срамних фотографија српске мисице Валентине Петровић, која је, позирајући с представницама Албаније и такозване државе Косово на светском избору лепоте у Египту, показала двоглавог орла, симбол "велике Албаније", цела Србија се дигла на ноге, осуђујући такав чин.

ИСПОВЕСТ ОЦА МИСИЦЕ ВАЛЕНТИНЕ: Полудео сам кад сам видео шта је урадила - ми смо једна нормална српска породица, ја сам био у рату!

Фото: Инстаграм/bunt.svesrbija

Њен отац Александар Петровић огласио се, те покушао да опере ћерку, правдајући се да она потиче из четничке породице и да ни сам не зна шта јој се догодило да тако поступи.

- Она дете појма нема, несвесно је то урадила, није размишљала, то је сад једна катастрофа. Моја Валентина је врло српски настројена, кад морам овако да кажем, а морам да би је разумели. Дакле, ми славимо славу Светог Николу, то је наша традиција, водицу светимо у кући, тата јој има стотину фотографија испод четничке заставе, значи, ми смо једна нормална српска породица - рекао је Петровић па додао:

- Валентина ме назвала, плачући на телефон, говорећи ми: "Тата, шта сам урадила", а ја сам јој рекао: "Сине, урадила си нешто што није требало." Ја сам први полудео кад сам видео, ја сам био у рату, ако је ико за ову земљу дао, ја сам. Ово је катастрофа по дете, ја сад морам њу психички да средим. Ово је потпуно један безазлен случај, она је рођена у српској породици, чачанској, завршила је основну школу и гимназију у Чачку, зар треба децу да оптерећујемо у ова времена таквим стварима. То је све безазлено, то су све девојке у питању, нема разлога да се ту своја земља доводи у питање, наопако стварно.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Како су познати блатили Србију, а од ње живе?

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)