ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИЦИ КРЕНУЛИ ПУТ ЕГИПТА: Палма их испратио са аеродрома "Никола Тесла"

З.У.

23. 10. 2021. у 08:26

ЈУТРОС је са аеродрома Никола Тесла, а у организацији Скупштине града Јагодина, пут Египта одлетела делегација од 144 члана од којих већину чине здравствени радници из 18 здравствених установа из Србије.

ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИЦИ КРЕНУЛИ ПУТ ЕГИПТА: Палма их испратио са аеродрома Никола Тесла

Фото: Новости

У Хургади, у Египту, боравиће од 23. до 30. октобра, лекари и медицинске сестре и медицински техничари који раде у ковид одељењима или ковид амбулантама. Остали део делегације, коју предводи Драган Марковић Палма, председник Скупштине града Јагодина, чине привредници и новинари. 

Планирано је да наши здравствени радници обиђу једну од ковид установа у Хургади. Иначе у том познатом туристичком летовалишту епидемиолошка ситуација је међу бољима у свету. 

Фото: Новости

Град Јагодина, ове године је већ водио једну делегацију од 130 лекара и медицинских сестара и техничара из 15 здравствених установа из Србије у априлу месецу у Хургаду. У јуну град Јагодина је водио 600 здравствених радника из 25 здравствених установа у Паралију, у Грчку . 

Палма је изјавио да је ово начин на који жели да искаже захвалност здравственим радницима у борби за животе наших људи и позвао је још једном грађане да се вакцинишу јер је то једини начин да се победи у борби против вируса. 

И ово, као и сва претходна путовања, плаћена су искључиво средствима од донатора.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

ОВДЕ ЈЕ БИО И АТИЛА БИЧ БОЖЈИ: За тврђаву Рам кроз историју су се многи отимали

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)