ДОКТОР ЦОЛИЋ ЈЕ ВОЛЕО АНГЕЛИНУ: Мало ко зна да је супруга познатог лекара светски позната, а ево чиме се бави

Novosti online

26. 09. 2021. у 11:02

ЧУВЕНИ доктор Миодраг Цолић преминуо је јуче у 64. години.

ДОКТОР ЦОЛИЋ ЈЕ ВОЛЕО АНГЕЛИНУ: Мало ко зна да је супруга познатог лекара светски позната, а ево чиме се бави

Фото: Принтскрин Youtube/Фото: факултет драмских уметности универзитета у ЦГ

Проф. др Миодраг Цолић је био светски признат специјалиста пластичне, реконструктивне и естетске хирургије. Био је врхунски стручњак са преко 30 година искуства.

Миодраг Цолић био је у браку са чувеном костимографкињом Ангелином Атлагић.

Она је каријеру градила у позориштима широм света.

Ангелина и Миодраг у заједничком интервјуу за "Хелло" открили су да су велики заљубљеници у путовања.

- Последњих година често је била мој сапутник, мада јој то није увек лако падало. После тешких и захтевних представа био јој је потребан прави одмор, а то ова моја путовања често нису била. Пуно је ту било дугих, исцрпљујућих прекоокеанских летова у трајању од по тридесет сати, преседања по разним аеродромима, слетања на пољане без писте и ризичних летова малим авионима за само два путника кроз олујне облаке, борба са маларичним комарцима, седења на кратеру активног вулкана, јахање по афричким забитима, па и депортација коју смо доживели у Свазиленду, јер нисмо имали визу - рекао је Миодраг, а његова супруга је додала:

- Миодраг је увек пун планова, за њега не постоји празан ход, чак ни сада када је обишао све земље света. Често спомиње Мурманск, Владивосток, Карелију, Фокландска острва. Сада сам се већ навикла да путујемо на места за која често нисам ни чула да постоје или сам сматрала да тамо нема шта да се види.

Поводом смрти Миодрага Цолића чланови ИСАПС-а издали су саопштење.

- Својим научним и стручним искуством дао је велики допринос препознавању угледу нашег удружења и професије. Дуго година је достојно представљао српску пластичну хирургију у свету. Са поносом ћемо чувати успомену на њега - написали су чланови ИСАПСа у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)