ШТА СЕ ДЕШАВА НА СЕВЕРУ КОСОВА? Срби узнемирени, полиција лажне државе довози контејнере - не дају никоме да приђе (ФОТО)

Новости онлине

19. 09. 2021. у 15:31

ОД СИНОЋ и током данашњег дана близу прелаза Јариње, припадници тзв. Косовске полиције постављају десетак контејнера, који и даље пристижу.

ШТА СЕ ДЕШАВА НА СЕВЕРУ КОСОВА? Срби узнемирени, полиција лажне државе довози контејнере - не дају никоме да приђе (ФОТО)

Фото: Косово Онлине

Велики број припадника тзв. Косовске полиције такође нису дозвољавали заустављање ни других путничких аутомобила, а било је приметно и да се се забринути грађани са севера Косова и Метохије окупили на тој локацији у близини Јариња након што се прочуло да се постављају монтажни контејнери.

Фото: Косово Онлине

Председник Лепосавића Зоран Тодић навео је да су грађани Лепосавића, али и читавог севера узнемирени због ових дешавања.

Како је навео, у току дана је од више грађана добио питања у вези са некаквим контејнерима које су припадници тзв. Косовске полиције поставили у непосредној близини административног прелаза Јариње.

Фото: Косово Онлине

- Ми немамо одговоре из (тзв.) Косовске полиције о чему се ради, чему ови потези којима се дестабилизује ситуација свега пар дана након посете Мирослава Лајчака. Позивам грађане да буду уздржани и не наседају на провокације, а ми ћемо пажљиво анализирати новонасталу ситуацију - рекао је Тодић.

Приметно је да контејнери још увек пристижу, као и да се повезују електричним инсталацијама и интернетом.

(Косово Онлине)

БОНУС ВИДЕО: Живела Србија! ДАН СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА У СЛИКАМА

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)