ПОСЛЕДЊИ ОПРОШТАЈ ОД МАЛОГ СТЕФАНА: Велики број људи одаје пошту дечаку ког је убио бахати возач на Карабурми (ФОТО/ВИДЕО)

Ш. М.

24. 07. 2021. у 13:57

ДАНАС ће на Новом гробљу бити сахрањен деветогодишњи Стефан Б, ког је на пешачком прелазу на Карабурми ударио Лазар Г, након чега је побегао са места несреће.

ПОСЛЕДЊИ ОПРОШТАЈ ОД МАЛОГ СТЕФАНА: Велики број људи одаје пошту дечаку ког је убио бахати возач на Карабурми (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: В. Данилов/Фејсбук/ОФК "Гол"

Више од три стотине људи је дошло да ода последњу пошту дечаку чија је погибија изазвала огорчење, поготово након што је бахати возач пуштен да се брани са слободе. 

Утучени пријатељи, комшије и грађани доносе цвеће и стрпљиво чекају да се опросте од малишана су формирали ред који је дугачак готово до улаза на гробље.

Међу њима су старији суграђани, родитељи са децом, али и медицински радници који су радили са Стефановим оцем, а који су последњих дана на протестима у Улици Маријане Грегоран, на месту погибије, почаст малишану одавали и сиренама амбулантних возила.

Родитељи дечака примају саучешће од присутних, a људи који излазе из капеле не могу да сакрију сузе због преране смрти малишана.

Подсећамо, дечак је подлегао повредама прекјуче у Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој улици у Београду. Дечаци С. Б. (9) и Л. Б. (5) су са оцем Михаилом (43) прелазили пешачки када их је возач покосио и побегао је са лица места. Сутрадан је ухапшен, али је упркос томе што је тужилаштво тражило да му се одреди притвор, пуштен да се брани са слободе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)