ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ У СУЗАМА: Кошаре су врхунац новог Косовског боја, наши клинци против елитних специјалаца показали несаломиви српски дух

Novosti online

27. 06. 2021. у 15:15

ДОКТОР Бранимир Несторовић изјавио је на ТВ Палма да воли што Холивуд поштује Србе.

ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ У СУЗАМА: Кошаре су врхунац новог Косовског боја, наши клинци против елитних специјалаца показали несаломиви српски дух

Фото: Принтскрин Хепи ТВ

- У Холивуду су сви странци глупани, осим Срба и Руса. Срби су увек неки Вук или Драган и опасни ликови. Они су аморални и убице, али су опасни. Ја волим што они нас респектују. Они препознају да ми нисмо обични и та изузетност нас је коштала, али изузетност увек кошта - рекао је доктор Несторовић.

Фото Б. Антић

Пулмолог каже да је вече пре бомбардовања рекао таксисти да ће нас стварно бомбардовати, а да му је он одговрио "нек почну већ једанпут".

- Е, то су Срби - рекао је доктор Бранимир Несторовић.

Он каже да је бомбардовање Србије обнова косовског мита и нови Косовски бој.

- Кошаре су врхунац новог Косовског боја - рекао је доктор Несторовић.

Доктор Несторовић је у сузама причао о херојима са Кошара.

- Ја сам знао шта се тамо догађало, али већина људи није знала. Људи су сазнали да су неки клинци од 18 година тамо гинули, редовна војска, никакви специјалци... Против наших голобрадих клинаца дошли су да се боре елитни војници, плаћеници из целог света, али они нису хтели да иду кући и хтели су да бране границу наше државе. Сузе ми ударе у очи кад то причам, мајке ми. То је тај несаломиви дух и то не може да се промени - рекао је Бранимир Несторовић. 

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)