„ЉУБИ ТЕ ДЕНИ“: Докази побијају нове тврдње Данијеле Штајнфелд о догађајима 7. маја 2012.

Novosti online

25. 06. 2021. у 13:37

ДАНИЈЕЛА је послала Леки СМС 14. јуна, у ком тражи препоруку, а који завршава речима „љуби те Дени“, док сада тврди да се нашла са њим, овим поводом, 7. маја увече, када ју је и силовао.

„ЉУБИ ТЕ ДЕНИ“: Докази побијају нове тврдње Данијеле Штајнфелд о догађајима 7. маја 2012.

Фото: Принтсцреен

Данијела је, за ново издање „Недељника“, изјавила да се 7. маја 2012. увече нашла са Браниславом, како би јој потписао већ одштампано писмо препоруке:

 

Фото: Принтскрин

 


Изјава Данијеле Штајнфелд за Недељник, 24. јун 2021.
 

Принт скрин, извор „Недељник“

 


Сазнали смо да је писмо препоруке одштампано на меморандуму Југословенског Драмског Позоришта (ЈДП), тек 40-так дана касније, а Лечић га је потом и потписао, средином јуна исте године. Осим прикупљених сазнања, приказана порука коју је Данијела Штајнфелд послала 14. јуна 2012. Браниславу Лечићу у 13:23 х, доказује да није имала одштампано писмо 7. маја и да није могла да се нађе са њим те вечери како би јој потписао препоруку, која је написана тек 40 дана после.


Ову поруку Лечић је, како нам је речено, проследио одмах тада колегама у ЈДП-у, како би их подсетио да одштампају писмо, а иста је проциркулисала, у ужем кругу његових колега, у последњем периоду, након што га је колегиница оптужила за силовање. Ми смо до поруке дошли пре 10-ак дана и чували је за чланак који смо планирали да објавимо нешто касније, али су нас Данијела и „Недељник“ убрзали.


Тог дана, 14. јуна, послала му је поруку са информацијом како је саставила писмо препоруке, послала га Влади Декићу (из ЈДП-а) и како се нада да ће га током дана у позоришту одшампати на меморандуму, па да ће јој га Лечић потписати увече.
Не наводи се у поруци ни где ни кад увече, јер су њих двоје знали, али сазанали смо и ми: Те вечери, 14. јуна 2012. године, играли су заједно у представи „Дневна Заповест“ у Београдском Драмском Позоришту (БДП), на малој сцени, од 20:30 х, због чега у поруци не пише ни где ни кад, већ само „вечерас“.

БДП репертоар 2012. године

Фото: Принтскрин

 Лечић се није видео са Данијелом 7. маја увече, за шта постоји доказ!

7. маја 2012. године увече, Бранислав Лечић је играо у представи „Није смрт бицикло“, Биљане Србљановић, у ЈДП-у, на сцени Љуба Тадић, с почетком у 20 х.
Никако није могао да се нађе са Данијелом у БДП-у, док је истовремено био ангажован у ЈДП-у на представи.

ЈДП репертоар репертоар 2012.

Фото: Принтскрин

 

Поменути Влада Декић, био је самостални организатор, па потом технички директор у Југословенском Драмском Позоришту. Тада је замољен, од стране Лечића, да писмо препоруке за Данијелу Штајнфелд, одштампа на меморандуму ЈДП-а, како би га Лечић потписао, као глумац који је био званично запослен у овом позоришту.


После представе 7. маја увече, Лечић је отишао у клуб Ох Цинема, где је остао до касно у ноћ!

Убрзо након завршетка представе, Лечић отишао је у клуб Ох Цинема, на концертни наступ Нине Радуловић, где се задржао до касно у ноћ, дружећи се са власницима клуба. Када смо видели принт скрин објаве са друштвене мреже, у којој је видљиво Лечићево присуство ове ноћи у наведеном клубу, потрудили смо се да сазнамо да ли је заиста био тамо и то баш те ноћи, са ким и када. Потврђено нам је: Лечић је био на Нинином наступу у клубу Ох Цинема, 7. маја увече, остао је до касно у ноћ, било је неколико особа са њим у друштву, између осталих и оба власника клуба.


Нове верзије Данијелиних прича: Коларићу Панићу, плетемо се...

Не можемо да не приметимо како колеге из „Недељника“, без осврта и без икаквих питања саговорници, једноставно и лако преносе потпуно нове верзије исте приче, као да никада раније Данијела није дала сасвим другачије изјаве, које се косе са најновијим... Што није први пут. Могуће је да колеге, које имају екслузивна права на приче из Америке и Аустралије, нису довољно упознати са материјом о којој пишу, па зато нису приметили контрадикторности које нам глумица саопштава од августа до данас, иако су посветили много страница „силоватељу“, па чак и неколико насловних.

Данијела Штајнфелд својом причом за нови „Недељник“ покушала је да демантује сазнања до којих су дошле „Вечерње Новости“ у истраживању случаја Штајнфелд – Лечић, од 6. јуна на даље, али је заправо успела да демантује саму себе, као и да нам пружи још материјала, новим тврдњама, за које имамо аргументе да нису истините, што ћемо после свих провера и анализа, поделити са својим читаоцима. У наставцима. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)