ДРАГО МИ ЈЕ ШТО ЈЕ ПРАВДА ПОБЕДИЛА: Огласио се министар Синиша Мали након одлуке Управног суда (ФОТО)

Новости онлине

23. 06. 2021. у 18:50

МИНИСТАР финансија Синиша Мали огласио се данас након што је Управни суд поништио решење Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду.

ДРАГО МИ ЈЕ ШТО ЈЕ ПРАВДА ПОБЕДИЛА: Огласио се министар Синиша Мали након одлуке Управног суда (ФОТО)

Фото: Инстаграм

- Драго ми је што је правда победила. Ипак, желим да нагласим да ми титула никад није била најважнија, а мислим да није ни грађанима Србије. Завршио сам магистратуру у САД, био најбољи студент Економског факултета у Београду, али исто тако познајем многе људе који су веома успешни у свом послу и са средњом школом - истакао је министар Мали на свом инстаграм налогу.

Он наводи да су му најважнији знање и способности да ради свој посао, и да води финансије наше земље и у временима кризе, као што је то био случај у последњих годину дана. 

- Верујем да је то важно и грађанима Србије. Данас сам срећан јер сам доказао да нисам ништа украо, баш као што сам доказао и у случају приче о 24 стана. Желим да моја деца знају да њихов отац није плагијатор, а да грађани Србије знају да имам знање. То ми је много важније од титуле, поготово после толико година мукотрпног процеса, лажних оптужби и политичких напада - закључио је министар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)