ЛЕТО ЈЕ СТИГЛО! ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА НОВЕ АВАНТУРЕ?

Промо

22. 06. 2021. у 12:30

Из Компаније „Дунав осигурање“ саветују како да се током летње сезоне заштитите од свих непредвиђених ситуација које вам могу покварити одмор

ЛЕТО ЈЕ СТИГЛО! ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА НОВЕ АВАНТУРЕ?

Бојан Раичевић

Сезона годишњих одмора је започела, а са отварањем граница и број летњих дестинација све је већи. Без обзира на то планирате ли да отпутујете на неку егзотичну или више традиционалну дестинацију, важно је да будете безбрижни.

Иако о лошим странама летовања често не желимо да размишљамо, потребно је на време осигурати се од непредвиђених околности и растерећено кренути у нове авантуре. Из Компаније „Дунав осигурање“ саветују зашто је важно имати осигурање током летње сезоне, како бисте одмор памтили по добрим причама:

„Полиса путног здравственог осигурања најсигурнији је начин да се заштите током боравка у иностранству услед непредвиђених болести или повреда. Трошкови медицинске асистенције у случају изненадних болести изузетно су високи, а куповином полисе путног здравственог осигурања о свим трошковима лечења и пружања неопходне медицинске помоћи бринуће Компанија ‘Дунав осигурање’. Закључивање ове полисе са укљученим покрићем ризика од ковида 19 за седам дана стаје свега око 1.300 динара, а пружиће вам сву неопходну заштиту у случају испољавања симптома у вези са овом инфекцијом. Уколико ту полису закључите онлајн, преко сајта наше Компаније, можете остварити и додатних 15 % попуста на овај износ”, навео је Бојан Раичевић, члан ИО Компаније „Дунав осигурање“.

Као што ће вас полиса путног здравственог осигурање штити током одмора од свих непредвиђених догађаја, тако и полиса имовинског осигурања обезбеђује мирно летовање.

„Сезона одмора време је и када расте број провалних крађа, али ваш дом такође може остати заштићен док сте ви на одмору. Уз полису „чувар куће“, дом од 50 квадрата може бити потпуно сигуран за месечни издатак већ од 300 динара. У сваком тренутку бринемо да све ваше драгоцености буду тамо где сте их оставили, а дом заштићен од нежељених посетилаца“, истакао је Бојан Раичевић.

Уколико на путовање крећете сопственим возилом, полиса помоћи на путу обезбедиће вам сигурност за сваку незгоду на путу 24 х дневно, 365 дана годишње, било где у Србији, Европи или Турској, за свега 1.500 динара“, додао је Раичевић.

Детаљније информације о свим понудама могу се добити на адреси www.дунав.цом и бесплатним позивањем Контакт центра Компаније на број 0800 386 286. Нека ваша путовања буду упамћена само по лепим причама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)