НАЈВИШЕ ПРИЗНАЊЕ ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА: Министру Вулину уручена Јунска награда

Novosti online

16. 06. 2021. у 20:17

МИНИСТРУ унутрашњих послова Александру Вулину у склопу обележавања Дана општине Ивањица уручена је Јунска награда, највише признање те општине, за заслуге, сарадњу и помоћ током ванредне ситуације 2020. године, настале услед елементарних непогода које су задесиле тај крај и околину и помоћи током пандемије вируса Ковид-19.

НАЈВИШЕ ПРИЗНАЊЕ ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА: Министру Вулину уручена Јунска награда

Фото: МУП

По уручењу награде, министар Вулин истакао је да је Србија данас јача и боља, бројнија и радоснија и поносна што је води председник какав је Александар Вучић за кога је Ивањица једнако важна као и сви остали крајеви Србије.

- Нисте ви ово признање дали мени, дали сте га свим оним мушкарцима и женама из Сектора за ванредне ситуације, Министарства унутрашњих послова и Војске Србије који су били ту са вама и уз вас када је било тешко и када је од њиховог пожртвовања зависио живот и здравље људи - рекао је министар Вулин.

Министар Вулин је нагласио да је као министар рада и запошљавања и одбране имао изузетно успешну сарадњу са Општином Ивањица и да је та сарадња и данас када је на челу Министарства унутрашњих послова подједнако успешна. Министар је додао да је грађанима ове општине захвалан на доприносу који су дали држави.

- Као министар унутрашњих послова, захвалан сам вам на данима у којима сте припаднике Сектора за ванредне ситуације примили као своје, делили са њима радост и ценили што су ту, не зато што су за то плаћени, већ што сте разумели да и они имају породице, куће и да и за њих неко брине - нагласио је министар Вулин, који је добио признање Општине Ивањица на свечаности која је уприличена поводом Дана те општине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)