ДОКТОР ЈЕ БИО ЈОВАНОВ КУМ: Отац Јована Васића - Велику захвалност дугујем лекарима и сестрама Ургентног центра

Novosti online

10. 06. 2021. у 22:26

ДЕЧАК Јован Васић Пироманац (15) један је од најбољих младих виолиниста у Србији, који је пре пет дана тешко повређен у саобраћајној несрећи, јутрос се пробудио из коме.

ДОКТОР ЈЕ БИО ЈОВАНОВ КУМ: Отац Јована Васића - Велику захвалност дугујем лекарима и сестрама Ургентног центра

Фото: Printscreen

Зоран Васић дечаков отац потврдио је ову радосну вест.

- Јоца се јутрос пробудио из коме око 7 сати. Хвала Богу драгом и данашњем празнику, а велику захвалност дугујем лекарима, сестрама, начелници одељења. Сви га пазе као да је њихово дете - рекао је Васић и додао да има још једну лепу вест.

Наиме, у молбама да му се дете опорави несрећни човек се обратио и свештенику при Ургентном центру.

- Потражио сам га у среду и замолио га да очита мом детету молитву за здравље молитву. Питао ме је да ли је Јоца крштен. Рекао сам му да није и он ми је рекао да ништа не бринем и да ће видети да најпре крсти Јоцу - објашњава Васић.

Према његовим речима, Јоца је на одељењу интезивне неге и нико не може од нас да буде ту.

- Међутим, Јоцин доктор Владимир Арсенијевић, рекао је да ће све да среди и да ће он бити кум, како би се дете крстило. Мојој срећи није било краја. Јоца је крштен данас око 10 сати. Даће Бог да све буде како треба - рекао је Васић.

Ко је Јоца Пироманац?

Иначе, Јоца Васић је велики таленат и изузетан дечко коме су музички зналци предвиђали сјајну музичку каријеру. Потиче из чувене породице музичара. Виолина је традиција у породици Васића, а мали Јоца је праунук чувеног Жикице Пироманца и унук Боје Пироманца.

Његов стриц је био чувени музикант Бобан Воз док је отац Зоран такође свирао виолину.

- Почео сам да свирам са шест-седам година, не знам ни сам тачно, а како да кажем, виолина је за мене све. Жеља ми је да наставим традицију - рекао је Јован једном приликом.

Јован је већ два пута проглашен за најбољег виолинисту Србије у својој категорији.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)