Гест за аплауз златног спонзора КК Партизан!

А.Б.

26. 04. 2023. у 13:17

Сада је јасно, "АдмиралБет" је после овог потеза, Пантер" међу кладионицама!

Гест за аплауз златног спонзора КК Партизан!

Foto: AdmiralBet

Тројка Кевина Пантера обишла је Европу, а навијачи Партизана ће, као и када је Кецман дао ону тројку у Загребу памтити не кош, то се подразумева, већ и где су били и шта су радили у тренутку историје. Није то специфично за "Гробаре", сви навијачи се присећају и околности у којима се све одиграло.

У сваком случају, на мрежама се врте поени капитена црно-белих у популарном "Форуму", тренутак за вечност и брејк црно-белих на старту четвртфиналне серије Евролиге. Сада је Каунас ближи, али први ће поменути херој, Пантер рећи да је ово само почетак и да играчи Партизана треба да се понашају као да су изгубили први меч. 

<

А знате ли ко ће се још са усхићењем сећати тројке?

Играчи АдмиралБета, они од јутрос имају разлог више да се са осмехом присећају и исхода и опкладе из Мадрида.

Популарна кладионица је изашла јуче са квотом 50, за победу Партизана уз звук сирене. Сјајна могућности, немали број њихових играча је веровао да ће се нешто овако десити.

И, десило се, или није, постоји више угла гледања на ствар.

Пантер јесте погодио за победу у последњој секунди, али пре сирене. До краја је остало 0.4 секунди, па је ипак последњи шут имао Хезоња. Хрват кога "Гробари" обожавају је промашио, можда је време већ истекло, али када је лопта била код њега, уследила је сирена.

Ипак, херојски потез АдмиралБета, они су "Пантер" међу кладионицама и играчима после овог геста. Одлучили су да признају квоту 50 и обрадују своје играче. Ово је и део поклона у част Партизанове победе, не заборавите да је АдмиралБет већ пар година златни спонзор КК Партизан и да су били уз клуб и када ствари нису изгледале овако сјајно.

Поносни су на своје пословне партнере, црно-беле, па су и на овај начин решили да прославе синоћњу победу. Рецимо и то да је популарни "А тим", чирлидерсице Партизана које изазивају много пажње идеја АдмиралБета и њихов поклон навијачима Београђана.

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

Коментари (0)

УРНЕБЕСАН ОГЛАС ЗА АУТО: Можете погледати и жену