"МОЗАК" ЕКИПЕ МОРА БИТИ ЗАУСТАВЉЕН: Може ли сјајни плејмејкер преко границе?

М.М.

05. 12. 2022. у 13:47

КОСТАС Слукас је наш данашњи избор.

МОЗАК ЕКИПЕ МОРА БИТИ ЗАУСТАВЉЕН: Може ли сјајни плејмејкер преко границе?

Фото Profimedia

Грк је "мозак" екипе из Пиреја, када је он на терену проток лопте и сама игра је далеко квалитетнија.

Овај сјајни плеј у просеку има 13,4 поена и 6,8 асистенција по утакмици.

<

Тренер Панатинаикоса Дејан Радоњић ће гледати да га на све могуће начине заустави, а добро је познато колико захтевну одбрану форсира црногорски стручњак.

На верујемо да Костас може у потпуности бити заустављен али наша процена је да ће поентерски бити лимитиран и да неће пребацити задату границу.

НАШ ТИП: -13,5 (квота 1,83)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УКРАЈИНА ТУГУЈЕ: Погибија украјинског репрезентативца код Бахмута разбеснела звезду спорта, тражи најстрашнију казну за Русе и Белорусе

УКРАЈИНА ТУГУЈЕ: Погибија украјинског репрезентативца код Бахмута разбеснела звезду спорта, тражи најстрашнију казну за Русе и Белорусе

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету - рат који је у току је довео да се збивања из тих држава прате из минута у минут, уживо, а на сваких пет минута појави се нова информација која изазове велику пажњу. Спорт је неодвојив део живота, па и ратних збивања, а како је недавно добио два тужна поглавља, јер су погинула два репрезентативца Украјине, данас се догодио и један спорски излив беса због тога.

02. 02. 2023. у 20:46

ПАЛА ОДЛУКА У УЕФА: Србија игра против Украјине!

ПАЛА ОДЛУКА У УЕФА: Србија игра против Украјине!

УКРАЈИНА и Русија су разлог за многа важна збивања у свету, чак и она која немају директне везе са ратом који се дешава у Украјини, а спорт од тога није изузет. Најновије вести које су донекле везане за тај сукоб - везане су и за Србију.

02. 02. 2023. у 15:49

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну