БАЛКАНСКИ КЛАСИК: Судар две комшијске државе

Novosti online

01. 07. 2022. у 07:37

Данас од 14.30 очекује нас дуел између Црне Горе и Србије у борби за пласман од петог до осмог места.

БАЛКАНСКИ КЛАСИК: Судар две комшијске државе

ФОТО: АП

Нису успели "делфини" да се пласирају у полуфинале и у мечу против Шпаније имају прилику да у „олимпијској репризи“ поново дођу до предворја које чува светско злато. Уместо тога гледаћемо нови класик у дуелу за 5.место, које је и на протеклом првенству освојила Србија.

Противник је Црна Гора, која је уз муке против Јапана дошла умало до изненађења против Шпаније, али је пречка зауставила ударац Богдана Ђурђића.

<

Ово ће бити још један дуел екипа које се и више него добро познају.

Будимпешта може бити отрежњење пред ново велико такмичење, које нас већ у августу очекује у Сплиту - Европско првенство. Можда је нешто овако и било потребно млађим снагама да схвате да су они сада ти које су доскоро гледали и величали. И да је време да слушају и виде да сада њих гледају.

Новој генерацији ће бити потребно време, а на путу до сазревања чекаће и меч против Црне Горе.

Доскоро је било незамисливо да у полуфиналу неког великог турнира не буде Србије, Мађарске и Црне Горе. Италија ће бранити трон, нападачи су Шпанија, Хрватска и Грчка, олимпијски вицешампион.

Сваки пут када су наши момци пролазили четвртфинале стизали су и до медаље, углавном, најсјајније. Нека ово буде пут који ће проћи и младе снаге.

Сматрамо да је наша селекција квалитетнија од комшија али је граница хендикепа "занимљива", тако да ћемо прогнозирати да "делфини" неће славити са више од три гола разлике.

НАШ ТИП: Х1 +3,5 (квота 1,8)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ГОООЛ! АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ! Митар голчином распаметио Британца - реакција коментатора је ХИТ на интернету (ВИДЕО)