ГОЛЕАДА НА "ПОРТМАН РОУДУ": "Јелени" лаган плен за "трактористе"

Н.П.

27. 11. 2022. у 13:02

ФУДБАЛЕРИ Ипсвич Тауна дочекују тим Бакстона у другој рунди енглеског ФА купа.

ГОЛЕАДА НА ПОРТМАН РОУДУ: Јелени лаган плен за трактористе

Фото: EPA-EFE/ Will Oliver / Pool

Популарни "трактористи" су на старту такмичења рутински савладали фудбалере Бракнел Тауна резултатом 3:0. Што се тиче првенства екипа Кирана Макене је у прошлом колу енглеске Лиге 1, савладала Екситер 2:0.

Тим Бакстона је у првој рунди савладао седмолигаша Мертир Таун 2:0. "Јелени" су пласманом у наредну рунду ФА купа направили свакако већ велики успех за своје навијаче.

<

Очекује нас дуел између некадашњег члана Премијер лиге и полупрофесионалног клуба из петог ранга енглеског фудбала. Ово је први међусобни дуел имеђу два клуба  и голеада је загарантована на "Портман роуду".


НАШ ПРЕДЛОГ: 1&2-6 (квота 1,37)  

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УКРАЈИНА ТУГУЈЕ: Погибија украјинског репрезентативца код Бахмута разбеснела звезду спорта, тражи најстрашнију казну за Русе и Белорусе

УКРАЈИНА ТУГУЈЕ: Погибија украјинског репрезентативца код Бахмута разбеснела звезду спорта, тражи најстрашнију казну за Русе и Белорусе

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету - рат који је у току је довео да се збивања из тих држава прате из минута у минут, уживо, а на сваких пет минута појави се нова информација која изазове велику пажњу. Спорт је неодвојив део живота, па и ратних збивања, а како је недавно добио два тужна поглавља, јер су погинула два репрезентативца Украјине, данас се догодио и један спорски излив беса због тога.

02. 02. 2023. у 20:46

ПАЛА ОДЛУКА У УЕФА: Србија игра против Украјине!

ПАЛА ОДЛУКА У УЕФА: Србија игра против Украјине!

УКРАЈИНА и Русија су разлог за многа важна збивања у свету, чак и она која немају директне везе са ратом који се дешава у Украјини, а спорт од тога није изузет. Најновије вести које су донекле везане за тај сукоб - везане су и за Србију.

02. 02. 2023. у 15:49

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну