СКАНДИНАВСКИ ПРЕДЛОГ: "Канаринци" коначно лете

Novosti online

19. 06. 2022. у 09:48

ТРЕНУТНИ лидер Елитесерије има седам победа и три ремија у 10 одиграних кола, и предност од два бода у односу на другопласирани Молде.

СКАНДИНАВСКИ ПРЕДЛОГ: Канаринци коначно лете

Профимедиа

Ово би могла да буде сезона великог повратка екипе Лилестрема у сам врх норвешког фудбала. Тренутни лидер Елитесерије има седам победа и три ремија у 10 одиграних кола, и предност од два бода у односу на другопласирани Молде. 

У госте "канаринцима" им стиже рекордер по броју титула, тим Розенборга из Трондхајма. Ни "Руже" не блистају претходних сезона, примат су преузели Молде и Боде/Глимт, а и они се надају да могу нешто више урадити ове сезоне. 

<

Међутим, старт није био идеалан, иако је Розенборг изгубио само једном на девет мечева. Имају чак 5 ремија и пред ово коло заузимали су 6. позицију.

Прошле сезоне Лилестрем је оба пута победио Розенборг, било је 2:0 и 3:1.

НАШ ТИП: 1 (квота 2,10)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КРАЂА, ДОКАЗАНО! Шта то тениски моћници из АТП-а скривају од целог свега? Новак Ђоковић овакав третман уопште не заслужује

КРАЂА, ДОКАЗАНО! Шта то тениски моћници из АТП-а скривају од целог свега? Новак Ђоковић овакав третман уопште не заслужује

НОВАК Ђоковић је фантастично одиграо у другој половини 2022. године, освојио и завршни мастерс турнир у Торину, чиме је само делимично показао да и у садашњој конкуренцији, а и ситуацији која га је задесила, нема премца. Ипак, АТП листа показује нешто сасвим друго. А да ли је она "истинита"?

04. 12. 2022. у 18:17

Коментари (0)

НИКАД ПРОВОКАТИВНИЈА: Рајковићева жена запалила мреже облинама - купаћи, а преко само мрежа (ФОТО)