ДЕРБИ САУДИЈСКЕ АРАБИЈЕ: Ал Итихад чека актуелног шампиона

Novosti online

23. 05. 2022. у 10:33

БИЋЕ ово последња прилика да гледамо драматичну завршницу првенства, али истовремено и прва меч лопта за домаћина да дође до титуле, девете укупно и прве од 2009. године.

ДЕРБИ САУДИЈСКЕ АРАБИЈЕ: Ал Итихад чека актуелног шампиона

Foto: Profimedia

Водећи Ал Итихад дочекаће другопласирани Ал Хилал у дерби сусрету 27. кола Професионал лиге Саудијске Арабије, али и комплетног фудбала у овој азијској држави.

Биће ово последња прилика да гледамо драматичну завршницу првенства, али истовремено и прва меч лопта за Ал Итихад да дође до титуле, девете укупно и прве од 2009. године.

<

У овом моменту он има шест бодова више од другопласираног Ал Хилала, актуелног првака Саудијске Арабије, а обе екипе имају да одиграју још по четири утакмице. Дакле, уколико данас домаћин тријумфује, постаје шампион. У супротном, гледаћемо драму.

Ал Хилал је пре само четири дана изгубио један важан меч, финале купа од Ал Фејхе. Главе су му дошли пенали. Мора то што пре да се заборави, "азијски галактикоси" покушаће да понове успех с почетка марта, када су савладали Ал Итихад са 2:1.

НАШ ТИП: 1X&0-3 (квота 2,05)

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

КАКАВ ЧОВЕК! Ђоковић са два сата закашњења дошао на четвртфинале Ролан Гароса и - победио упркос бруци судије!

КАКАВ ЧОВЕК! Ђоковић са "два сата закашњења" дошао на четвртфинале Ролан Гароса и - победио упркос бруци судије!

Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Ролан Гароса, и то након два сата "уводног мучења", а онда изврсне игре којом је и победио Руса Карена Хачанова - резултат је на крају био 4:6, 7:6(0), 6:2, 6:4.

06. 06. 2023. у 18:53 >> 18:55

ЂОКОВИЋ САЗНАО НЕВЕРОВАТНУ СТВАР: Овако је Новак реаговао током ТВ укључења после победе у четвртфиналу Ролан Гароса

ЂОКОВИЋ САЗНАО НЕВЕРОВАТНУ СТВАР: Овако је Новак реаговао током ТВ укључења после победе у четвртфиналу Ролан Гароса

НОВАК Ђоковић је наставио да ређа тријумфе на Ролан Гаросу, а после занимљивог четвртфинала - десила му се занимљива сцена током укључења у програм ТВ Еуроспорт.

06. 06. 2023. у 19:28

Коментари (0)

МРТВА ЦЕЛА ПОРОДИЦА: Тела пронађена у стану - детаљи ужаса у Панчеву