ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Ђонбук ближи водећима

Ж. У.

10. 06. 2023. у 13:00

БИВШИ нападач Сеула прогнозира недељне мечеве првенства Јужне Кореје

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Ђонбук ближи водећима

Ilustracija

Недеља:

<

09.30 ГАНГВОН – ЂОНБУК  2

Гангвон је дуго без победе коју ће  тешко изборити у дуелу са знатно бољим  Ђонбуком. Гости су у налету форме. Ово је део сезоне када предност водећих покушавају да надокнаде.  Ђонбук је у дебију био бољи од Улсана, славио је на мечу ванредног кола. Трећу рецку заредом требало би да упише на овом, не тако захтевном гостовању. 

11.00 ФК СЕУЛ – ПОХАНГ   1

Сеул не престаје да лута са својом формом. Дуго није спојио две победе, иако добро игра. Пред својим навијачима, фаворит је у дербију са Похангом.

12.00: СУВОН БЛУВ. – ИНЧОН   2

Инчон се налази у доњем делу табеле, али, по именима играча и висини њихових плата, сматрам да му ту није место. Од четири победе у досадашњем првенству, Инчон је три остварио као гост, па је врло могуће да ће заблистати и на стадиону Сувона. 

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету, збивања из тих држава се прате из минута у минут, уживо, али постоје и пратећи догађаји до којих су довела војна дејства, а који привлаче огромну пажњу светске јавности. Спорт је један од сегмената живота на које је рат такође утицао, а фудбал, као најпопуларнија спортска дисциплина, посебно је занимиљив ових дана, због руске ситуације у њему.

26. 09. 2023. у 17:36

Коментари (0)

СЕДМИЦА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите извучене бројеве - шестице веома издашне