ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Салцбург меље и са клинцима

С.Р.

28. 05. 2023. у 12:04 >> 12:04

ПРЕДСЕДНИК Леобена типује за наше читаоце мечеве аустријске Бундеслиге

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Салцбург меље и са клинцима

Foto: Profimedia

Аустрија 1

Недеља:

<

17.00 ЛАСК – Аустрија 1X

17.00 Рапид – Штурм X2

17.00 САЛЦБУРГ – А. Клагенфурт 1

 

Штурм је изгубио титулу у прошлом колу, а свакако је квалитетнији од Рапида. Тренер зелених налази се под великим притиском, па би још један пораз могао да значи отказ. 

Највећи фикс је Салцбург, који је већ освојио титулу, а сада би требало да је прослави са својим навијачима. Ни то што ће се у постави наћи неки клинци, неће им бити препрека за победу над Клагенфуртом. 

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету, збивања из тих држава се прате из минута у минут, уживо, али постоје и пратећи догађаји до којих су довела војна дејства, а који привлаче огромну пажњу светске јавности. Спорт је један од сегмената живота на које је рат такође утицао, а фудбал, као најпопуларнија спортска дисциплина, посебно је занимиљив ових дана, због руске ситуације у њему.

26. 09. 2023. у 17:36

Коментари (0)

НЕДАВНО СЕ КРСТИО, А САД... Оженио се Роналдо -  и то ким! (ФОТО)