УСПЕШНИ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ: Захвалница “Тихи хероји” кикиндском Центру за социјални рад

Р. Ш.

11. 05. 2021. у 20:46

МИНИСТАРСТВО за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Комора социјалне заштите доделили су захвалницу кикиндском Центру за социјални рад за изузетно залагање и пожртвованост у заштити корисника током пандемије корона вируса. Истовремено су сва стручна лица добила и лиценце.

УСПЕШНИ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ: Захвалница “Тихи хероји” кикиндском Центру за социјални рад

Фото: Град Кикинда

Кикиндски центар је једна од две установе у Србији која је добила ово признање у акцији “Тихи хероји” министарства и поменуте коморе, који оцењују рад 37 установа социјалне заштите у земљи.

Директорка коморе Сандра Перић изјавила је да је центар из Кикинде пример добре праксе, али не само у претходној, пандемијској већ и претходним годинама.

- Управо тај континуиран квалитетан рад је препознат у овој акцији. На овај начин желимо да наградимо и захвалимо колегама који су дали максимум у раду током епидемије ради заштите корисника, а то чине и даље - навела је Перић.

Задовољан признањем, а посебно радом својих сарадника, свакако је директор Радислав Иветић, који признање да је добар осећај када се примају похвале.

- Време је тешко и изазовно, није било лако протекле године, а заслуге за захвалницу припадају целом нашем тиму. Радили су предано и са много емоција. И даље радимо по измењеном режиму, а то нам је, поред осталог, омогућило да сачувамо здравље свих запослених - рекао је Иветић. Уручењу признаја и лиценци присуствовали су Дијана Јакшић-Киурски, заменица градоначелника Кикинде и Младен Богдан, председник Скупштине града, који је пре избора на ову функцију радио у овој установи као социјални радник.

Фото: Град Кикинда

- Можемо да будемо поносни. Показали смо велику одговорност и пожртвованост. У условима када је живот због короне отежан, локална самоуправа и ова установа успели су да задовоље све циљеве у области социјалне заштите и бриге о најосетљивијим и најугроженијим групама – изјавила је Јакшић- Киурски.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)