ВРЕДНОСТ 13 МИЛИОНА: Велико интересовање инвеститора за Зрењанин, једно од највећих градилишта у Србији

Б. Грујић

06. 05. 2021. у 07:26

ГРАД Зрењанин, по речима Саше Сантовца, заменика градоначелника, једно је од највећих градилишта у Србији, а од почетка 2021. године усвојено је 100 захтева за издавање грађевинских дозвола, што је апсолутни рекорд у односу на претходне године.

ВРЕДНОСТ 13 МИЛИОНА: Велико интересовање инвеститора за Зрењанин, једно од највећих градилишта у Србији

Фото Град Зрењанин

Управо због велике заинтересованости инвеститора град је почетком прошлог месеца расписао још један оглас за продају 14 грађевинских парцела за изградњу објеката породичног становања, на 11 различитих локалитета у граду и насељеним местима, површине од 270 до чак 977 квадратних метара, у вредности 13 милиона динара, а у понуди је и парцела од 19.000 квадрата, у радној зони у близини италијанске компаније "Фулгар".

РОК ДО 10. МАЈА

ОГЛАС важи до 10. маја, када је и последњи дан за пријем затворених понуда заинтересованих инвеститора. Отварање понуда је 13. маја, у просторијама Градске управе.

Саша Сантовац, Фото Град Зрењанин

- Почетне цене крећу се од 2.168 до 3.251 динара по квадрату, док је у насељеним местима цена нижа, 333 динара по квадрату - каже Саша Сантовац, уз напомену да се површина од 19 квадрата за изградњу објеката у радној зони и пословном комплексу, на потезу Северозапад - Елемир, нуди по почетној цени 943 динара по квадрату и да је опремљена приступним путем, јавном расветом, мрежом фекалне канализације и водоводном мрежом.

АТРАКТИВНЕ ЛОКАЦИЈЕ

ПАРЦЕЛЕ намењене за продају налазе се у улицама Барањска, Наде Димић, Стражиловска, Првомајска, Артемова, Достојевског, затим у месту Перлез у улицама Одаџићевој, Уроша Предића, у Ченти у улицама Раде Трнића и Багремовој.

Уз напомену да је од 2017. до 2020. године, Зрењанин од продаје земљишта зарадио 396 милиона динара, Сантовац наглашава да је свим инвеститорима, који су купили око 32 хектара или 320.000 квадрата, за изградњу стамбених и пословних објеката, без обзира на планску намену, забрањено даље прометовање, тј. препродаја земљишта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)