ОД КОРОНЕ ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ: У болници у Горњем Милановцу лечи се 26 пацијената

М. Б.

04. 05. 2021. у 10:31

У „ЦРВЕНОЈ“ зони Опште болнице у Горњем Милановцу, преминуо је, нажалост, још један пацијент (1941. годиште) током минула 24 сата.

ОД КОРОНЕ ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ: У болници у Горњем Милановцу лечи се 26 пацијената

Фото: М.Б.

У та њена три ковид одељења, тренутно се лечи 26 пацијената.


- Према пресеку од јутрос у осам сати, на Грудном одељењу хоспитализовано је 12, осам на Неурологији и шест на Интерном. Позитиван тест на корона вирус има 24, један негативан, један чека резултате тестирања. У последња 24 часа, на лечење у „црвену“ зону није примљена ни једна особа, нити је било превода овдашњих ковид позитивних пацијената у друге медицинске установе у Србији – изјавио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Од почетка Ускршњих празника, до овог извештавања, није саопштаван број евентуално новооболелих од корона вируса. Укупан број оболелих од ковида-19 у актуелном пику епидемије, по подацима милановачког Дома здравља је 3.187, од којих је 1.461 излечено.
Епидемију ковид-19 у Рудничко-таковском крају, извештајно пратимо у две етапе. У првој, од њеног почетка у марту прошле године до смиривања у мају, укупно је оболело 60 лица, од којих су петоро преминули, сви остали су излечени. У другој, од половине јуна надаље и у актуелном „пику“, према званичним подацима, заражено је укупно 3.187 лица, уз нажалост 115 смртних жртава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)