ОД КОРОНЕ ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ: У болници у Горњем Милановцу лечи се 26 пацијената

М. Б.

04. 05. 2021. у 10:31

У „ЦРВЕНОЈ“ зони Опште болнице у Горњем Милановцу, преминуо је, нажалост, још један пацијент (1941. годиште) током минула 24 сата.

ОД КОРОНЕ ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ: У болници у Горњем Милановцу лечи се 26 пацијената

Фото: М.Б.

У та њена три ковид одељења, тренутно се лечи 26 пацијената.


- Према пресеку од јутрос у осам сати, на Грудном одељењу хоспитализовано је 12, осам на Неурологији и шест на Интерном. Позитиван тест на корона вирус има 24, један негативан, један чека резултате тестирања. У последња 24 часа, на лечење у „црвену“ зону није примљена ни једна особа, нити је било превода овдашњих ковид позитивних пацијената у друге медицинске установе у Србији – изјавио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Од почетка Ускршњих празника, до овог извештавања, није саопштаван број евентуално новооболелих од корона вируса. Укупан број оболелих од ковида-19 у актуелном пику епидемије, по подацима милановачког Дома здравља је 3.187, од којих је 1.461 излечено.
Епидемију ковид-19 у Рудничко-таковском крају, извештајно пратимо у две етапе. У првој, од њеног почетка у марту прошле године до смиривања у мају, укупно је оболело 60 лица, од којих су петоро преминули, сви остали су излечени. У другој, од половине јуна надаље и у актуелном „пику“, према званичним подацима, заражено је укупно 3.187 лица, уз нажалост 115 смртних жртава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

ПОСЛЕ ПРИЧА ДА ЈУ ЈЕ АРКАН ДОНЕО СА РАТИШТА: Тајна Цецине огрлице - огласила се ВЛАСНИЦА након више од 20 година