НОВИНЕ ОД 1. МАЈА: У овој општини грађанима није потребан новац за превоз

Танјуг

03. 05. 2021. у 11:38

ОПШТИНА Прибој је од 1. маја увела новину у јавни превоз путника - бесплатне аутобуске линије.

НОВИНЕ ОД 1. МАЈА: У овој општини грађанима није потребан новац за превоз

Фото: А.Ровчанин

На бази потреба грађана и економске рачунице, биће уведене одређене бесплатне линије на подручју општине, тамо где је могућ аутобуски превоз, преноси регионална агенција РИНА.

Уведене су линије у градском, али и према сеоском подручју. Од локалних линија Прибој - Насеље и Болница -Прибој, до бесплатних линија према Сјеверину, Горњем Увцу, Рачи, Чемерну, Калуђеровићима, Саставцима, затим Бањи, Годином Потоку, Сувом Пол?у, Брани, према Мажићима до градске депоније, као и према Крајчиновићима, Кукуровићима и Касидолима.

Тачни термини полазака и долазака на одредиште биће истакнути наредних дана на свим полазним и долазним, као и на међустаницама.

Бесплатне линије, на основу потреба грађана, предложила је општинска Комисија, која и задржава право, да на основу каснијих предлога и сугестија путника и превозника, може извршити мање корекције на појединим линијама, наводи Глас Западне Србије.

На тај начин враћен је и одређен број некадашњих аутобуских линија, поготову према прибојским селима, које су престале да функционишу због недовољног броја путника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)