МИНИСТАР РАКИЋ: Две зграде са 500 станара “Старо Бериље” добијају ову фасаду (ФОТО)

Д.Зечевић

22. 04. 2021. у 22:42

КАКО би ужи центар Северне Митровице добио лепши изглед, Министарство за заједнице и повратак издвојило је финансијска средства намењена за потпуну ревитализацију фасада на двема вишеспратним стамбеним зградама ”Старо Бериље” које се налазе у главној улици у овом граду.

МИНИСТАР РАКИЋ: Две зграде са 500 станара “Старо Бериље” добијају ову фасаду (ФОТО)

Фото: Министарство

Меморандум о финансијској подршци овом пројекту у Министарству за заједнице и повратак потписали су данас министар Горан Ракић и градоначелик Северне Митровице Милан Радојевић.

-Задовољство ми је да данас могу да поручим да ће стара фасада на зградама ”Старо Бериље”, бити комплетно реконструисана. Ово је важно за Северну Митровицу јер оваквим видом улагања шаљемо поруку да ћемо радити на уређењу свега старог и дотрајалог како би Северна Митровица добила још лепши изглед. Реализацијом важних инфраструктурних пројеката желимо да покажемо колико нам је важно стварање бољих услова живота-казао је министар Ракић након потписивања документа о финансирању ово пројекта.

Фото: Министарство

 

Градоначелник Северне Митровице Милан Радојевић, је захваливши се министру Ракићу на веома конструктивној сарадњи, казао да му је задовољство што данашњим потписивањем почиње реализација једног значајног пројекта јер је посао сваког градоначелника да поред решавања осталих проблема, ради и на улепшању града.

-Изузетном сарадњом са министром Ракићем успевамо да реализује веома значајне инвестиције. Пре неки дан смо договорили опремање теретане у Спортској хали у Северној Митровици данас обнову фасаде на старим зградама у којима живи око 500 станара и то је оно што ме изузето радује-казао је Радојевић .

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)