НАЈАВЉЕНО ОПРЕМАЊЕ ТЕРЕТАНЕ: Радојевић и Ракић обишли Спортску халу у Северној Митровици (ФОТО)

Д.З.

21. 04. 2021. у 20:06

Горан Ракић, министар за заједнице и повратак и Милан Радојевић градоначелник општине северна Митровица најавили су улагања за куповину савремених справа за вежбање и опремање просторије намењене за теретану у Спортској хали у овом граду како би чланови спортских клубoва и удружења из Северне Митровице али и сви они који желе професионално или рекреативно да вежбају имали адекватне услове за то.

НАЈАВЉЕНО ОПРЕМАЊЕ ТЕРЕТАНЕ: Радојевић и Ракић обишли Спортску халу у Северној Митровици (ФОТО)

Фото: Д.З.

Министар Ракић је обилазећи халу са градоначелником Радојевићем и директором овог Спортког центра Гораном Ковачем, истакао да је стварање услова за нормално функционисање оних који желе да се баве спортом, примарна обавезна свих који су на одговорним функцијама и да му је задовољство што данас може да обећа да ће он ту обавезу финасирањем овог пројекта испунити.

- Драго ми је да данас могу да обећам да ће Спорстка хала у Северној Митровици бити опремљена модерним справама за вежбање. Омладина је наша будућност и ми овиме улажемо у развој наше будућности. Ово није све, свуда тамо где будемо могли да помогнемо да се створе адекватни услови за спортске активности, помоћићемо- рекао је министар Ракић нагласивши да је Министарство за заједнице и повратак на чијем је челу,посвећено грађанима на Косову и да то показује финансирањем оваквих и сличних пројеката, изградњом и опремањем кућа и различитим видовима помоћи.

Градоначелник Милан Радојевић и директор Спортске хале Горан Ковач су истакли да ће опремањем теретане сви они који посете ову халу и желе да користе услуге, имати све у склопу овог објекта.

Иначе, у Северној Митровици постоји више од 30 регистрованих спортских клубова што је показатељ колики је значај потпуне опремљености једног оваквог објекта.

Фото: Д.З.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)