НОВА КУЋА ПРАВДЕ У НИШУ: Прекршајни суд у том граду напокон добија свој простор

Ј. Ћосин

15. 04. 2021. у 14:47

ПРЕКРШАЈНИ суд у Нишу, после више од 10 година, од свог оснивања, коначно добија свој пословни простор, у бившој касарни „Филип Кљајић” у Нишу, угао улица Војводе Путника и Димитрија Туцовића, (преко пута зграде Апелационог суда у Нишу).

НОВА КУЋА ПРАВДЕ У НИШУ: Прекршајни суд у том граду напокон добија свој простор

Фото Д. Алихоџић

Нови пословни простор има укупно нешто више од 1000 метара квадратних корисне површине, а опремљен је комплетно новим намештајем.

- Прекршајни суд започиње пресељење из садашњег седишта, у ул. Генерала Милојка Лешјанина бр. 41-а у нове пословне просторије, у бившој касарни „Филип Кљајић” у Нишу, угао улица Војводе Путника и Димитрија Туцовића, (преко пута зграде Апелационог суда у Нишу), у петак, 16.04.2021. године, а очекујемо да се комплетно пресели до краја месеца - кажу из Прекршајног суда.

Странке, како додају, којима је раније упућен позив Прекршајног суда у Нишу, а гласи на садашњу адресу, ул. Генерала Милојка Лешјанина бр. 41-а, почев од среде, 21.04.2021. године, одазиваће се на позиве, који су им већ достављени, на новој адреси Суда, у бившој касарни „Филип Клајић” у Нишу, угао улица Војводе Путника и Димитрија Туцовића, (преко пута зграде Апелационог суда у Нишу).

Иначе, у седишту Прекршајног суда у Нишу, поступа укупно 18 судија и 64 државних службеника и намештеника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)