ЛИКОВНИ КОНКУРС "ВАСКРШЊЕ ШАРЕНИЛО": Културни центар општине Рековац организује такмичење и онлајн изложбу дечјих радова

З. Глигоријевић

13. 04. 2021. у 10:18

КУЛТУРНИ центар општине Рековац организује први ликовни конкурс и онлајн изложбу дечијих радова на тему „Васкршње шаренило“.

ЛИКОВНИ КОНКУРС ВАСКРШЊЕ ШАРЕНИЛО: Културни центар општине Рековац организује такмичење и онлајн изложбу дечјих радова

Фото: З. Глигоријевић

Право учешћа имају сва деца предшколског узраста и деца од првог до четвртог разреда основне школе. Радови, који могу бити у форми цртежа,слике или колажа, морају бити урађени на листу А4 формата. Сваки рад на полеђини треба да садржи име и презиме ученика, године старости и разред који похађа, контакт телефон учитеља, васпитача или родитеља. Радове треба доставити Kултурном центру од 26. априла до 7. маја.

Сви пристигли радови који испуњавају правила конкурса учествоваће у првом кругу такмичења, у оквиру се за радове може гласати путем интернета на ФБ профилу Kултурног центра, по систему један лајк-један глас. У ужи избор ући ће по 10 радова из обе категорије са највећим бројем лајкова. Гласање ће трајати од 10. до 15. маја. Дозвољено је шеровање слика или албума са сликама или линкова који воде до албума, али важиће се само лајкови са профила Kултурног центра.

Предшколац који буде освојио прво место биће награђен тротинетом, други ће добити комплет школског прибора, а трећи поклон ваучер у вредности од 2.000 динара за куповину у књижари „Маркер“ у Рековцу. Аутор победничког рада у категорији млађег школског узраста добиће таблет, онај који освоји друго место добиће комплет школског прибора, а треће ваучер у вредности од 2.000 за куповину у књижари „Маркер“ у Рековцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)