ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ ЗАПОСЛЕНИХ ПРИМИЛО ОБЕ ДОЗЕ: У Вишем суду у Новом Саду велика заинтересованост за имунизацију

Љ.П.

12. 04. 2021. у 17:46

ВИШИ суд у Новом Саду је у оквиру препоручене имунизације против вируса корона у Републици Србији, а као додатну меру превенције, уз координацију са Покрајинским секретаријатом за здравство, Градским већем за здравство и Домом здравља "Нови Сад", организовао имунизацију за своје запослене који су кроз спроведену анкету изразили жељу да се вакцинишу.

ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ ЗАПОСЛЕНИХ ПРИМИЛО ОБЕ ДОЗЕ: У Вишем суду у Новом Саду велика заинтересованост за имунизацију

Фото: Градска управа Пожаревац

Вакцинисање је почело дана 30. јануара и до 8. априла је више од 60 одсто од укупног броја запослених у Вишем суду у Новом Саду примило обе дозе изабране вакцине.

У овом тренутку, како наводе у Вишем суду, је више од 60 процената запослених у Вишем суду у Новом Саду примило изабрану вакцину, а уз оне који су преболели Корону, око 70 одсто запослених је имунизовано.

Посебну захвалност у спровођењу препоручене имунизације запослених у Вишем суду у Новом Саду против вируса короне, без чије подршке ову активност Виши суд у Новом Саду сам не би могао спровести, председник суда Мирослав Алимпић и колектив Вишег суда у Новом Саду исказују Покрајинском секретару за здравство проф. др Зорану Гојковићу, члану градског већа за здравство др Драгану Стајићу и директору Дома здравља „Нови Сад,“ прим. др Веселину Бојату.

Запослени у Вишем суду у Новом Саду и странке које долазе у Виши суд у Новом Саду и даље су у обавези да се понашају у складу са донетим Правилима понашања запослених и странака приликом уласка и боравка у просторијама Вишег суда у Новом Саду и Планом примена мера за спречавање појаве и ширење епидемије заразне болести.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)