АПЕЛ ЗАПОСЛЕНИМА ДА СЕ ВАКЦИНИШУ: Директор компаније "Леони Србија" посетио пункт у краљевачкој новој Хали спортова

Г. ЋИРОВИЋ

10. 04. 2021. у 06:35

ПРИВИЛЕГИЈА је то што у Србији има довољно вакцина доступних грађанима, који чак могу да бирају и коју ће да приме.

АПЕЛ ЗАПОСЛЕНИМА  ДА СЕ ВАКЦИНИШУ: Директор компаније Леони Србија посетио пункт у краљевачкој новој Хали спортова

Фото Г. Шљивић

Одрадили сте одличан посао за своје грађане што, нажалост, није случај у осталим земљама, а ми смо као друштвено одговорна компанија покренули иницијативу за вакцинисање међу укупно 12.630 запослених у својим производним јединицама у Краљеву, Нишу, Прокупљу и Малошишту - истакао је Пјерлуиђи Гионе, генерални директор компаније "Леони Србија" који је са градоначелником Краљева др Предрагом Терзићем посетио вакцинални пункт у новој Хали спортова.

 Директро Гионе и градоначелник др Терзић са Краљевчанима, Фото Г. Шљивић

- Током минулих десетак дана, у склопу ове акције, прву дозу је примило око 200 наших радника у Краљеву, па желим да и остале мотивишем да то учине, да се вакцинишу и они, и чланови њихових породица - поручио је Гионе.

БРАВО

НАЈАВЉУЈУЋИ да ће у склопу овдашње фабрике "Леони" ускоро бити отворена и савремена амбуланта за потребе запослених, али и околног становништва, директорка краљевачког Дома здравља др Мирјана Крчевинац каже да је акција вакцинисања грађана без претходног заказивања више него успешна.

Градоначелник др Терзић, уз напомену да су житељи Краљева досад добрим одзивом показали велику одговорност, подсећа на то да "Леони" у Краљеву запошљава највише радника, па је драгоцено што су омогућили организовану вакцинацију својих запослених.

- Опремили смо вакциналне пунктове и у 14 сеоских амбуланти. Добро смо организовани, имамо довољн број вакцина и за Краљевчане, и за све оне који овде раде, попут турских држављана у "Евротају"  - закључио је др Предраг Терзић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)