ДА СЕ СТАНЕ НА ПУТ НАПАДАЧУ ЛОГВИНОВУ: Градски одбор СНС осудио напад на Петра Јанковића (ФОТО)

В. И.

03. 04. 2021. у 13:29

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке Чачак најоштрије је осдуио инцидент који се догодио у ноћи између четвртка и петка у просторијама Месне заједнице „Парк“, којом приликом је теже повређен одборник ове странке Петар Јанковић, а о чему су “Новости” већ писале.

ДА СЕ СТАНЕ НА ПУТ НАПАДАЧУ ЛОГВИНОВУ: Градски одбор СНС осудио напад на Петра Јанковића (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Чачански напредњаци захтевају хитну интервенцију надлежних органа “како би се стало на пут виновнику овог гнусног напада Игору Логвинову, чија су мета путем друштвених мрежа већ дуже време поједини истакнути чланови и функционери, чак и припаднице нежнијег пола, а све је кулминирало физичким нападом на Јанковића”.

Игор Логвинов/Фото: В. Илић

Петру Јанковићу су, да подсетимо, констатоване повреде главе у виду више хематома, а пукла му је и бубна опна.

Жалосно је што је овом силеџијском чину присуствовала и супруга Игора Логвинова Ивана, такође одборник у Скупштини града, испред странке Руса Србије, која ниједног момента није реаговали, нити стала у заштиту колеге или бар покушала да спречи бесомучно пребијање Јанковића, који је иначе и председник МЗ „Парк“. Овом приликом апелујемо на све актере политичке сцене у Чачку да се понашају цивилизовано, уздрже се од сваке врсте насиља и своје различите ставове и мишљења презентују грађанима на примерен начин, а бирачи ће поново бити врховни судија на неким наредним изборима – закључује се у саопштењу ГО СНС у Чачку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)