РАДОВИ НА АУТО-ПУТЕВИМА: Повремена затварања и задржавања на Е-70 и Е-75

Танјуг

23. 03. 2021. у 08:53

НА АУТОПУТУ Е-75, код петље Врчин - петља Мали Пожаревац, у смеру ка Нишу, данас и сутра од 8 до 17 часова, изводе се истражни радови за потребе рехабилитације пута. У зони радова за саобраћај ће бити повремено затворена претицајна или возна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати у слободној саобраћајној траци, све у зависности у којој ће се траци изводити радови, саопштили су Путеви Србије.

РАДОВИ НА АУТО-ПУТЕВИМА: Повремена затварања и задржавања на Е-70 и Е-75

Никола Фифић

На ауто-путу Е-70, петља Рума - петља Пећинци, у смеру ка Шиду, од данас радови на постављању одбојне ограде у разделном појасу. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, петља Грделица - петља Владичин Хан, код места Момин Камен, до 1. апила радови на одржавању. У току извођења радова за саобраћај је затворена коловозна трака Врање - Ниш између службених пролаза, док се саобраћај одвија двосмерно у коловозној траци Ниш - Врање.

Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

На територији Пожеге, препоручује се опрезна вожња на државним путевима И Б реда број 21 и 23, због могућих осулина.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова, на граничним прелазима Шид и Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,на прелазима Батровци, Хоргош и Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)