ГАСПРОМ ПУМПА ПРВА НА АУТО-ПУТУ: Деоница од Београда до Чачка добија бензинску пумпу

В.Илић

22. 03. 2021. у 12:32

ПРВА бензинска пумпа на траси ауто-пута “Милош Велики” биће у власништву компаније НИС. Радови на бензинској станици названој “Соколићи1”, која се налази на око километар од наплатне рампе у Прељини, а према Паковраћу, увелико трају, и, како сазнајемо, они би требало да буду завршени до половине године. Вредност инвестиције је око три милиона евра.

ГАСПРОМ ПУМПА ПРВА НА АУТО-ПУТУ: Деоница од Београда до Чачка добија бензинску пумпу

ФОТО: ГУ Чачак

Потрошачима ће бити понуђени нафтни деривати врхунског квалитета, домаће производње из Рафинерије нафте Панчево, као и богат допунски асортиман. Нова бензинска станица ће припадати најсавременијој категорији бензинских станица које НИС развија. Овакви дигитални малопродајни објекти, потрошачима пружају јединствено искуство кроз спој савремених технологија и врхунских производа и услуга – наводе у компанији НИС.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, који је обишао радове на изградњи станице казао је да га радује што у изградњи пумпе учествују и две чачанске фирме, као и чињеница да ће се овде запослити више од 20 радника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ivan

22.03.2021. 12:57

A niko ne govori o cinjenice da ni jedan od tih radnika nece raditi direktno za nis vec za neku nazovi agenciju iz novog sada, sa ugovorom o povremeno privremenim poslovima, bez ikakvih prava. Znam jer i ja sam isto prosao, da ne pominjem cinjenicu da ni jedan mesec nisam dobio celu posteno zaradjeno platu nego bi menadžer iz meseca u mesec trazio i nalazio koje kakve izgovore da mi i taj minimalac skrati koliko je moguce. Verujem da su do sada svi videli ko kurs za radna mesta koja nikada ne budu popunjena jer cim ljudi shvate gde su dosli da rade beze vec posle mesec dva. Nikada nam nije bilo bolje