ДО КРАЈА, НЕГО ШТА!Снажна подршка др Бирманчевића, председнику Вучићу

В. Митрић

19. 03. 2021. у 01:18

КАО изабрани представник народа у Скупштини Србије, а првенствено као грађанин Србије, снажно подржавам одлучност председника државе Александра Вучића у обрачуну са организованим криминалом, каже народни посланик др Бобан Бирманчевић из Шапца.

ДО КРАЈА, НЕГО ШТА!Снажна подршка др Бирманчевића, председнику Вучићу

Фото: Приватна архива

-Нико од нас није био свестан размера монструозности које су долазиле од групе људи за које се испоставило да су повезани и са државним функционерима -каже др Бирманчевић. - А све што смо до сада сазнали, судећи по најавама председника Александра Вучића, тек је један мали део.

Грађани Србије, Европе и света биће шокирани детаљима истраге против организованог криминала. Овако нас је председник пре неколико дана обавестио да није крај језивим информацијама. А многи су се забринули. Међу њима је значајан број оних који са разлогом стрепе. Управо оних су имали свој удео у рушењу државе сарађујући са талогом нашег друштва.

Што се више отимају, наглашава Бирманчевић,“ видимо, стисак државе је јачи“. Никада у модерној историји Србије , по његовим речима, „није постојала већа решеност да се стане на пут злу и да се наша држава и наше друштво напокон избаве из канџи криминалаца који су нас све годинама уназад држали као таоце“.

-Све нас интересује ко су ти људи -истиче др Бирманчевић. - Ко су они који су радили против наше земље, наших грађана, који су одлучивали о животу и смрти? Ко су они који су се дрзнули да помисле да убију председника, да земљу заробе у вртлогу злочина и страха? Желимо да знамо њихова имена и да их видимо пред лицем правде.Дајем пуну подршку председнику Александру Вучићу и молим га да иде до краја, све док и последњи злочинац и криминалац не заврши тамо где им је и место - на робији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)