УЛАЖУ У МЛАДЕ И СПОРТ: Бачка Топола добија савремене тениске терене

Ј. Л.

11. 03. 2021. у 21:44

ЗАХВАЉУЈУЋИ помоћи Покрајинског секретаријата за спорт и омладину село Томиславци у бачкотополској општини добило је савремене тениске терене.

УЛАЖУ У МЛАДЕ И СПОРТ: Бачка Топола добија савремене тениске терене

Фото: Покрајинска влада

 

- Путем конкурса за изградњу, санацију и опремање спортске инфраструктуре, издвојилисмо два милиона динара за опремање тениских терена у Томиславцима. Реч је о пројекту који обухвата инсталацију балон-сале са грејењам и вентилацијом, као и кућице за складиштење балона и осветљења - подсетио је ресорни секретар Дане Баста и додао да ће захваљујући овој инвестицији спортисти моћи да користе тениске терене у свим временским условима. – Општину Бачка Топола можемо да похвалимо као једну од активнијих у Војводини, јер у протекле четири године реализовала готово сто одсто пројеката у области спорта за које је конкурисала.

Председник општине Адријан Сатмари је истакао да се велика пажња пклања омладинском и школском спорту и навео да је ту и професионални спорт супер лигаша ТСЦ , који уз помоћ Мађарске владе гради један од најмодернијих стадиона у Европи на коме ће стасавати будуће генерације фудбалера.

- У току је изградња затвореног базена и градског стадиона, изграђена је Фудбалска академија и сигуран сам да ће сви ови пројекти у великој мери допринети унапређењу спорта у Бачкој Тополи - рекао је Адријан Сатмари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)