БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ДИПЛОМАЦА: КЦ Ниш се са тугом орпостио од младог лекара Бобана Рајковића

Ј. Ћ.

07. 03. 2021. у 23:08

БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ДИПЛОМАЦА: КЦ Ниш се са тугом орпостио од младог лекара Бобана Рајковића

Фото: Ј. Ћосин

ПОВОДОМ трагичне смрти младог лекара Бобана Рајковића из Ниша, који је преминуо у Београду, у ковид болници у Батајници, огласио се и Клинички центар Ниш.

 

- Сa великом тугом, неверицом и жаљењем примили смо вест да је наш млади колега доктор Бобан Рајковић преминуо у Ковид болници у Батајници. Наш млади колега је примљен у УKЦ Ниш као један од најбољих дипломаца Медицинског факултета у Нишу и започео је са радом на Kлиници за гастроентерологију и хепатологију пре две године. У априлу и мају прошле године је био укључен у лечење ковид пацијената након чега је наставио рад на матичној клиници и није имао даљи контакт са ковид позитивним пацијентима.

- На жалост, крајем децембра прошле године је дијагностикована акутна и веома тешка болест јетре, због чега је почетком јануара ове године упућен на даље лечење и дијагностику у УKЦ Србије.

Његове колеге су биле стално у контакту са њим. Средином фебруара је утврђено да је позитиван на вирус Ковид 19 након чега је пребачен у Ковид болницу у Батајници, где је и преминуо пре два дана. Изгубили смо вредног и перспективног младог доктора и саучествујемо у болу његове породице - саопштио је КЦ Ниш.

Фото: Фацебоок

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)