БОГАТСТВО ГРАДА СУ ЉУДИ: Градоначелник Лесковца примио добитнике Сретењских признања

И.М.

01. 03. 2021. у 13:18

БОГАТСТВО ГРАДА СУ ЉУДИ: Градоначелник Лесковца примио добитнике Сретењских признања

Фото: ГУ Лесковац

ГРАДОНАЧЕЛНИК Лесковца Горан Цветановић примио је у понедељак двоје Лесковчана којима је председник Србије Александар Вучић уручио признања на Дан државности.

Наташа Јовчић Зорић, главна медицинска сестра Ковид центра Опште болнице у Лесковцу, је одликована златном медаљом за заслуге у борби против ове заразане болести, док је Братислав Илић, новинар ТВ Прва и Б92, за професионалне успехе добио сребрну медаљу.

Цветановић је овим поводом истакао да „богатство једног града пре свега чине људи и њихова достигнућа“. На пријему је речено да су Сретењска признања стигла у руке награђених у години када бележе по 20 година рада што показује да се предани рад и професионалност исплате.

Наташа Јовчић Зорић је казала да је награда коју је примила признање за све њене колеге који од марта прошле године дају све од себе да помогну болеснима, док је Братислав Илић истакао допринос сниматеља Далибора Митића са којим је, у претходних годину и по дана, извештавао са више од 1.200 различитих локација уз пређених скоро 40.000 километара. Илић је такође указао на важност подршке породице и колега.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)