БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, У КОВИД БОЛНИЦИ 15: Епидемија у Рудничко-таковском крају

М. Б.

25. 02. 2021. у 13:28

БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, У КОВИД БОЛНИЦИ 15: Епидемија у Рудничко-таковском крају

Фото: Танјуг/АП

НИ данашњи званични извештај, о болести oд вируса корона у Рудничко-таковском крају, током протекла 24 часа, срећом не бележи ни једног преминулог пацијента.

У Општој болници у Горњем Милановцу, на ковид одељењима, тренутно је смештено 15 пацијената.

- Према пресеку од јутрос, од њих 15, на Грудном одељењу лечи се њих петоро, на Интерном четворо, шест на Неурологији. На корона вирус позитивно је њих десет, троје је негативно, двоје чека резултате тестирања. Током протекла 24 часа, четири пацијента смо отпустили кући, док у истом периоду није било пријема нових пацијената – потврђује данас др Предраг Шутић, в. д. директора те болнице.

Према јучерашњем и, до сада важећем, меродавном званичном извештају, у овом крају потврђено је још18 особа, позитивних на вирус корона.

Пандемију ковид-19 у Рудничко-таковском крају, извештајно пратимо у две етапе. У првој, од њеног почетка у марту прошле године до смиривања у мају, укупно је оболело 60 људи, од којих су петоро преминули, сви остали су, према званичним подацима, излечени. У другој, од половине јуна до сада, заражено је укупно 1.780 људи, уз нажалост 85 смртних жртава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)