ГОРАН УМРО НА ДАН САХРАНЕ РОДИТЕЉА: Дејан у три дана остао без оца, мајке и брата, а Жупа жали за Максићима - дивни људи, почивајте у миру!

С. БАБОВИЋ

21. 02. 2021. у 19:06

СТОТИНЕ потресних порука на друштвеним мрежама данас остављају Жупљани након што је објављена вест да су у Ковид болници у Крушевцу за само три дана преминули супружници Милован (72) и Нада Максић (66) и њихов син Горан (41) из Вржогрнаца, села код Александровца.

ГОРАН УМРО НА ДАН САХРАНЕ РОДИТЕЉА: Дејан у три дана остао без оца, мајке и брата, а Жупа жали за Максићима - дивни људи, почивајте у миру!

Фото: С. Бабовић и Б.Прибановић

- Почивајте у миру дивни људи, ово је страшно, велики губитак за све - неке су од бројних порука које остављају мештани Александровца, али и Жупљани који живе у бројној дијаспори, пореклом из ових крајева.

Људи масовно изјављују саучешће Дејану Максићу и његовој породици, која у Вржогрницима важи за поштену и вредну. Трагедија која их је погодила је велика.

Како су „Новости“ објавиле, Дејанов отац Милован преминуо је 18.фебруара. Дан касније, борбу са короном изгубила је мајка Нада, да би јуче, на дан сахране родитеља, Дејану стигла вест да је остао и без брата, Горана. Од њега ће се опростити сутра.

Општина Александровац је од почетка епидемије у више наврата била међу највећим жариштима у Расинском округу. Жупљани су изгубили и многе добре људе од тешке болести КОВИД-19, винаре, познате привреднике, и старије и млађе, а вирус је ушао у бројне колективе, фабрике.

Према званичним подацима Завода за јавно здравље Крушевац, до недеље је у Александровцу забележено 49 смртних случајева који се доводе у везу са КОВИД-инфекцијом, а међу преминулима је било 32 мушкарца и 17 жена. Од почетка епидемије,вирус корона потврђен је код 2.202 лица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)