КВАР ПОПРАВЉАН И ТОКОМ НОЋИ: Део Крушевца још увек без грејања

С. Б.

20. 02. 2021. у 09:24

РАДОВИ на дистрибутивном топловоду у Балканској улици у Крушевцу још увек трају, због чега су са система грејања морали бити искључени дорисници дела ове и пратећих улица.

КВАР ПОПРАВЉАН И ТОКОМ НОЋИ: Део Крушевца још увек без грејања

Фото: Топлана Крушевац

Како су „Новости“ објавиле јуче ујутро, када је и дошло до квара, без грејања је остало око 100-ак домаћинстава који живе у деловима Чупићеве, Душанове, Босанске, Таковске и Ломине, а без грејања су и корисници у улицама Шуматовачка, Острва Вида, Далматинска, Златиборска, Љубе Давидовића, Шумадијска, Омладинска, Веље Виторовића и Жупска улица.

Фото: Топлана Крушевац

- Екипе службе Дистрибуције од јуче су на терену - наводе у ХКП Градска топлана Крушевац.

- Читаве ноћи су радиле на ископу, лоцирању и санирању квара. У току су радови на отклањању постојећег проблема и мењању топловодне цеви од зграде где је седиште СНС до Основне школе „Јован Поповић“. Очекујемо да ће радови ускоро бити завршени.

Фото: Топлана Крушевац

У осталим деловима града регуларно се испоручује топлотна енергија из свих котларница. У Топлани напомињу и да се корисници могу за информације, помоћ и подршку обратити позивом на бројеве телефона 037/447-790 и 037/447-791, као и путем бесплатног позивног броја 0800/035-037.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)