ХВАЛА НА ПОСВЕЋЕНОСТИ! Захвалност градоначелника Краљева свим учесницима у имунизацији становништва

Г.Ћ.

17. 02. 2021. у 11:59

ГРАДОНАЧЕЛНИК Краљева др Предраг Терзић објавом на свом фејсбук профилу захвалио се свима који учествују у процесу вакцинације у овом граду.

ХВАЛА НА ПОСВЕЋЕНОСТИ! Захвалност градоначелника Краљева свим учесницима у имунизацији становништва

Фото: Приватна архива

- Хвала свим лекарима и медицинским сестрама Дома здравља Краљево, медицинском и немедицинском особљу, радницима јавних предузећа, Спортског центра „Ибар“, припадницима цивилне заштите, волонтерима Црвеног крста, ученицима Медицинске и Економско-трговинске школе, као и свима који на било који начин помажу у реализацији процеса вакцинације односно масовне имунизације Краљевчана! Хвала вам на посвећености и несебичном ангажовању у борби са короном – написао је Терзић на свом фејсбук профилу.

Први човек града на Ибру је истакао несебично залагање свих из здравственог система, као и оних који им помажу у овом веома важном процесу, чак и у дане викенда и државног празника када се имунизација на пунктовима у новој хали спортова обављала без прекида и пуним капацитетом. У том периоду, од 13. до 16. фебруара, вакцинисана је и ревакцинисана укупно 5.051 особа. Прву дозу примило је 325, а другу чак 4.726 Краљевчана.

Од 30. децембра прошле године и почетка масовне имунизације становништа у Краљеву, када су вакцину први примили корисници Геронтолошког центра у Матарушкој Бањи, закључно са 16. фебруаром, кинеском „Синофарм“, руском „Спутњик“ и америчком „Фајзер“ вакцином, вакцинисан је 18.201 Краљевчанин, а од тога је другу дозу примило 7.080

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)