КАЗНЕ И ОПОМЕНЕ ЗБОГ ПАРКИРАЊА: Појачана контрола власника возила и таксиста у Новом Саду

Ј. С.

09. 02. 2021. у 06:21

У ПОСЛЕДЊА четири дана градски инспектори, саобраћајна полиција, комунална милиција и "Паркинг сервис" у појачаним контролама казнили су власнике који су аутомобиле и такси возила паркирали на аутобуским стајалиштима у Новом Саду.

КАЗНЕ И ОПОМЕНЕ ЗБОГ ПАРКИРАЊА: Појачана контрола власника возила и таксиста у Новом Саду

Фото Д. Дозет

- Током наведених контрола, затечено је шест возила у прекршају - од тога два такси возила која су користила аутобуско стајалиште за обављање такси превоза и четири возила која су користили грађани - саопштила је Градска управа за инспекцијске послове.

Један таксиста добио је прекршајни налог са казном од 10.000 динара, а други прекршај и казну у износу од 20.000 динара. Такође, исписана су четири прекршајна налога у износу од 5.000 динара, за паркирана моторна возила на аутобуском стајалишту.

Контроле су обављене у Успенској улици, околини Футошке пијаце, дуж Булевара ослобођења (код пијаце, Променаде и Меркатора) код Железничке станице на Булевару Јаше Томића, дуж Булевара патријарха Павла и на другим локацијама.

- Заједничка контрола је у потпуности испунила очекивања планираног рада а сарадња је, као и у досадашњим контролама, била на високом нивоу у складу са задатим активностима у оквиру прописаних надлежности - закључују у Градској управи за инспекцијске послове уз напомену да ће ове врсте контроле бити настављене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)