ГРАДСКА УПРАВА У СОМБОРУ: Оглас за упис деце у први разред основне школе

Ј. Бекић

02. 02. 2021. у 14:55

ГРАДСКА управа у Сомбору, односно Одељење за образовање, расписала је оглас за упис деце у први разред основне школе за школску 2021/2022. годину.

ГРАДСКА УПРАВА У СОМБОРУ: Оглас за упис деце у први разред основне школе

Фото: Ј.Б.

Пријављивање малишана за упис у школу (у градским и сеоским основним школама) вршиће се  до 26. фебруара. У први разред уписују се деца рођена од 1. марта 2014. до 1. марта 2015. године. Дете старости од шест до шест и по година (по жељи родитеља) може да се упише у први разред након провере спремности за полазак у школу, такође, дете старости од седам и по година, које због болести или неких других разлога није уписано у први разред, може да се упише у први или одговарајући разред након провере знања.

Пријављивање деце у градске основне школе вршиће се у Одељењу за образовање ГУ Сомбора, Трг цара Уроша 1, Сомбор (зграда „Жупаније), соба број 9 у приземљу, сваког радног дана од 8 до 15 часова.

Пријављивање малишана у насељеним местима: Алекса Шантић, Бездан, Бачки Брег, Бачки Моноштор, Чонопља, Дорослово, Гаково, Колут, Кљајићево, Растина, Риђица, Станишић, Стапар, Светозар Милетић и Телечка вршиће се такође до 26. фебруара у основним школама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)