КОВИД АМБУЛАНТА ОПЕТ У ТИЈАБАРИ: Ево шта је одлучио стручни тим Дома здравља у Пироту

В.Ћ.

29. 01. 2021. у 13:42

КОВИД АМБУЛАНТА ОПЕТ У ТИЈАБАРИ: Ево шта је одлучио стручни тим Дома здравља у Пироту

Фото: В.Ћирић

СТРУЧНИ тим Дома здравља у Пироту, након анализе рада у условима епидемије, одлучио је да ковид амбуланту, која је минулих недеља радила у Дому здравља у Пазару, поново премести у Тијабарску амбуланту, где ће почети да ради 30.јануара.

Амбуланта ће викендом радити од 9 до 16 сати, а  осталим данима од 7 до 19 часова.

Амбуланта Пазар прелази на нековид систем и радиће сваког дана од 7 до 20 сати, амбуланта при Болници од 7 до 14, а амбуланта "Тигар" такође од 7 до 20 сати.Пунктови за вакцинацију у просторијама Затвореног базена, радиће искључиво у складу са бројем заказаних вакцинација преко портала е-управе или преко телефонског центра. До даљег је суспендован систем прегледа код изабраног лекара-каже Др Радован Илић, директор Дома здравља.

Према последњем извештају овдашњег ЗЗЈЗ, ковидом је заражено још 15 особа, од којих су 10 из Пирота, а остале из Димитровграда, Беле Паланке и Бабушнице.  У пиротској Општој болници тренутно се, на ковид јединицама, лечи 16 пацијената , а један је преминуо. На тестирање је послато 24 сумњивих узорка, а у ковид амбуланти је прегледано 98 особа. До сада је, на подручју округа вакцинисано 5.356 особа, од којих је 3.536 из Пирота, 702 у Димитровграду, 624 у Белој Паланци и 494 у Бабушници-кажу у пиротском ЗЗЈЗ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)