ШТА ТО РАДИШ, ЦРНО ДЕТЕ?! Језива сцена близу Сремске Митровице!

Novosti online

25. 01. 2021. у 21:28

ШТА ТО РАДИШ, ЦРНО ДЕТЕ?! Језива сцена близу Сремске Митровице!

Фото: Фејсбук/Златко Кесеровић

МАШИНОВОЂА Златко Кесеровић поделио је на Фејсбук групи Удружење љубитеља Железнице сцену која је за кратко време привукла велику пажњу, а још на први поглед је јасно зашто - дете је било на ивици погибије због своје лакомислености.

- Место догађаја, Лаћарак код Сремске Митровице, време догађаја пре само пола сата. Дете се нашло на мом колосеку и када је видело воз, испузало је, срећом, до колосека поред мог. Не бих уопште могао да укочим да је остало ту. Ето, за оне који се питају како то некога воз згази и како то машиновођа није видео - написао је видно гневан човек.

Машиновође које свој радни век проводе на пругама Србије и иностранства често ни криве ни дужне сведоче страшним сценама, о чему је "Блиц" већ писао, када је један машиновођа отворио душу и рекао како изгледа када у каријери имаш седам "гажења" која заувек остављају последице на психи.

Возови се често крећу брзином од преко 100 километара на час и тешко им је да укоче, па свакако остаје апел и машиновођа, али и здравог разума, да пруге не служе за глупирање и селфије и да када је у питању воз - грешке се пречесто плаћају животом.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)