СУТРА ЈЕ САХРАНА ЛЕКАРА КОЈ ЈЕ ПОГИНУО КОД ЛОЗНИЦЕ: Угледног доктора Јововића испратиће на вечни починак породица и пријатељи

В.М.

24. 01. 2021. у 23:49

СУТРА ЈЕ САХРАНА ЛЕКАРА КОЈ ЈЕ ПОГИНУО КОД ЛОЗНИЦЕ: Угледног доктора Јововића испратиће на вечни починак породица и пријатељи

Фото: Лозничке новости

ПРИМАРИЈУС Др Синиша Јововић (57), угледни српски психијатар, вишегодишњи начелник Психијатријског одељења Опште болнице у Лозници, као и судски вештак, који је данас погинуо код лозничке фирме „Велком“, на друму Лозница - Шабац, биће сутра сахрањен на Градском гробљу у Лозници.

На вечни починак ће, поред осталих, испратити његови најдражи, мајка Душанка, синови Јован и Павле, супруга Снежана, браћа Милош и Обрен са породицама. Јововићеви родитељи доселили су се давно из Црне Горе у Вуков завичај, где су одлично примљени и прихваћени.

Др Јововића су волели многи љуи и он њих. Био је јако везан за Србију, али и постојбину својих предака - Црну Гору.

Фото: В.М.

Туга, по сазнању за његову трагичну смрт, је и у разним крајевима Србије и Црне Горе. Велика туга је међу запосленима у Општој болници у Лозници и Дому здравља са којима је годинама радио, сарађивао, дружио се и где су једни другима помагали и као колеге и као другови и пријатељи.

Опело и сахрана су сутра у 14 часова на гробљу у Лозници, граду који је, свим срцем, волеко и чијим је становницима, и као стручњак у тој важној грани медицине и, као суграђанин, остао у нејлепшем сећању. Био је велики борац протов наркоманије и на ту тему је, више пута, поред осталог, говорио за „Вечерње новости“, као личност од знања и умећа. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)