СТИГЛЕ НОВЕ ДОЗЕ: Лозничани "разграбили" кинеску вакцину (ФОТО)

В.Митрић

23. 01. 2021. у 12:25

СТИГЛЕ НОВЕ ДОЗЕ: Лозничани разграбили кинеску вакцину (ФОТО)

Фото: В.Митрић

У ЛОЗНИЧКОМ крају је огромно интересовање за вакцинацију против корона вируса.На овашњих шест пунктова, које је организовао Дом здравља „Др Миленко Марин“, дневно вакцине добије скоро 70 суграђана.

У установу је, како каже директорка, др Бранка Красавац, стигло 2970 кинеских вакцина, „за које су Лозничани јако заинтересовани, јер ју је, до сада, примило њих више од 2000“.Вакцинација се одвија, не само радним данима, већ и викендом од 8 до 15 часова.Сви запослени су, директно или индиректно, укључени у овај велики посао.Директора установе, др Красавац, уз редовне послове, свакодневно прегледа пацијенте који треба да буду вакцинисани.

Фото: В.Митрић

 

Одлично је организован и рад пунктова у околним местима.Нема дугог чекања. Искуства пацијената, из овог краја, који се, преко еУправа, пријављују за вакцинају су одлична.То потврђују и речи Драгане и Александра Лечића, пензионера из Лознице:

- Пријавили смо се, пре два дана, за вакцинацију, рекли да желимо кинеску вакцину и обавештени смо да дођемо данас и да је премимо.Свака част и држави и Дому здравља на доброј организацији и пажњи према пацијентима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)