ПРЕМИНУЛА ЈОШ ЈЕДНА ОСОБА: У Рудничко-таковском крају од почетка епидемије корона однела 75 живота, укупно заражено 1.296

М. Б.

09. 01. 2021. у 11:05

ЈОШ једна особа у Рудничко-таковском крају, потврђено позитивна на ковид-19, нажалост је преминула током минула 24 сата. До овог извештања, још нема званичних података о броју новозаражених корона вирусом у том периоду.

ПРЕМИНУЛА ЈОШ ЈЕДНА ОСОБА: У Рудничко-таковском крају од почетка епидемије корона однела 75 живота, укупно заражено 1.296

Новости

Према извештају Дома здравља у Горњем Милановцу, укупан број заражених тим вирусом, у овом крају, у такозваном актуелном „трећем пику“ епидемије јуче је био 1.236.

- На три Ковид одељења овдашње Опште болнице, тренутно је хоспитализовано 47 пацијената – изјавио је њен в.д. директора др Предраг Шутић. – Према пресеку јутрос у осам сати, на Грудном одељењу смештено је њих 14, на Интерном 20 и 13 на Неурологији. У последња 24 часа, троје пацијената отпустили смо кућама, а петоро примили на болничко лечење.

Статистику епидемије Ковид-19у овом крају пратимо у две етапе. У првој, од њеног почетка у марту до смиривања у мају, укупно је оболело 60 лица, од којих су петоро преминули, сви остали су излечени. У другој, од половине јуна до сада, заражена су укупно 1.222 лица, уз 70 смртних жртава.                               

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)