РОТИРАЛИ ДИРЕКТОРЕ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА: Одборници Сремске Митровице именовали нове-старе руководиоце фирми

С. КОСТИЋ

05. 12. 2020. у 13:10

РОТИРАЛИ ДИРЕКТОРЕ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА: Одборници Сремске Митровице именовали нове-старе руководиоце фирми

Фото С. К.

ГРАДСКИ одборници на седници Скупштине Града Сремска Митровица, разрешили су и именовали директоре јавних предузећа и установа културе.

Неки од њих су се ротирали на друге функције, а већином су задржали своја радна места. На следећој седници Скупштине биће постављени и начелници градских управа.

За в. д. директора Пословно-спортског центра "Пинки", именован је Саша Бугаџија који је до сада био на месту в. д. директора Музеја Срема, а на ту функцију именован је Андрија Поповић. Са функције в. д. директора Установе за неговање културе "Срем" разрешен је Душан Дрча, а на његово место постављена је Мирослава Илијић. Дрча је постављен на место в.д. директора Туристичке организације Града.

Нови директор Агенције за рурални развој је Душица Павловић, дипломирани правник. Гордани Ћуић Цвијановић продужен је мандат в. д. директора "Апотеке" у Сремској Митровици.

И Дарко Гавриловић остаје на функцији вршиоца дужности директора установе Атлетски стадион у Сремској Митровици. Даница Недић, је и даље на челу ЈП "Срем гас", Дејан Уметић је поново именован за функцију в. д. директора Историјског архива "Срем".

Золтан Хегедиш такође остаје на челу Центра за културу "Сирмијумарт", док је Мирослава Илијић именована за в.д. директора Установе за неговање културе "Срем". Борислав Бабић поново је директор ЈКП "Водовод", Јелена Јанковић ће и даље водити Позориште, Завод за заштиту споменика културе Љубиша Шулаја, а Галерију "Лазар Возаревић" Милан Маринковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)